C.E.T. - Energytraining.org

Pagina
Menu
Nieuws

Over wat voor energie gaat het eigenlijk?

De energie die telkens bedoeld wordt is bekend onder velen namen, zoals Ki, Chi, en Prana, maar ook als als "Universele Levens Energie" en "Universele Levens Kracht".
Deze energie bevindt zich 100% van de tijd rondom ons.

Echter, voor velen van ons, zeker in de Westerse maatschappij, is de toegang tot deze energie enigszins dicht komen te zitten, en de Reiki Behandelaar/ Reiki master helpt u uw natuurlijke, eigen toegangswegen weer te openen, helpt u blokkades op te ruimen, en zo voorts, alles om ervoor te zorgen dat de energie weer vrijuit en volop kan stromen.

Hoe meer en beter de energie door uw systeem stroomt, hoe beter uw cellen zich gedragen, hoe beter uw lichaam en geest zich kunnen handhaven, hoe beter uw afweersysteem kan reageren, hoe beter uw weerstand tegen zaken als streess is, hoe beter u zich voelt, ja, zelfs hoe beter u er uit ziet!

Er bestaan tal van (soms zeer wonderlijke) voorbeelden van de gigantische genezende kracht die uit kan gaan van de verbetering van de energiehuishouding. (Welke ik hier niet zal noemen).

Deze verbeterde energiehuishouding kunt u verkrijgen door u te laten behandelen met één van de energetische modaliteiten, MAAR het is uiteraard ook mogelijk u te laten trainen en te laten Afstemmen op de energieen!

De Afstemmingen worden ook wel eens inwijdingen genoemd.

Jaren geleden heb ik de term Afstemming geintroduceerd, omdat ik de term inwijdingen ietwat te beladen vindt, zelfs ietwat misleidend... Bij 'inwijden' lijkt het net of u opgenomen wordt in een club die samen een "groot geheim" bewaart, in ieder geval iets wat 'alleen voor ingewijden' is of zou zijn. Daar sta ik niet achter.

Tijdens een Afstemming wordt u (uw fysieke en energetische systeem) opnieuw "Afgestemd" op de energieen. Het is een beetje te vergelijken met een radio die niet helemaal zuiver staat, en dan opnieuw op een zender wordt afgestemd.

In werkelijkheid werkt het inderdaad vergelijkbaar met radiogolven. Net als bij radio's (zenders en ontvangers) is het vaak niet de sterkte van de zender, maar de sterkte en gevoeligheid van de ontvanger die de kwaliteit van het contact bepaalt! (U kunt dit navragen bij iedere deskundige op het gebied van draadloze ontvangst).

Door een energetische Afstemming, wordt uw ontvangstgevoeligheid opnieuw afgestemd, aangepast, en bij velen zijn de resultaten en effecten daarvan vrij snel of zelfs direct merkbaar!

« vorige top volgende »
Pagina
Menu
Nieuws
Pagina
Menu
Nieuws