C.E.T. - Energytraining.org

Pagina
Menu
Nieuws

Lightarian Reiki™ - in het kort

Klik hier voor een korte uiteenzetting van andere Lightarian modaliteiten.

Zoals al eerder op deze website aangegeven, is Lightarian Reiki™ een vorm van Reiki welke, voor wat betreft frequentie en energie, verder gaat waar Usui Reiki en Karuna ophouden.

Uit het Lightarian Reiki Handboek:

Gedurende deze opwindende transformationele tijden, worden de hogere banden van Reiki opnieuw geïntroduceerd om de mensen te assisteren met hun voorbereiding op hun persoonlijke 'stijging' (hun persoonlijke verheffingsproces) naar de hogere vibrationele niveaus.
Afstemming op ieder Lightarian Reiki level neemt je in toenemende mate mee naar hogere vibrationele niveaus.
Lightarian Reiki is een effectief en gewijd stuk "gereedschap", voortgebracht door Verheven Meester Buddha om je te ondersteunen en je te versnellen op je spirituele pad van grotere dienstverlening gedurende deze opwindende en sterk veranderende tijden.

Lightarian Reiki is, net als Usui Reiki, een gechannelde vorm van Reiki, en wordt aangeboden aan diegenen die het gevoel hebben méér te willen met hun Reikifaciliteiten en gevoelens, en ook aan hen die zich op een spiritueel pad van persoonlijk groei en verheffing bevinden.

Lightarian Reiki is verdeeld in 4 levels, ieder van deze levels is een Mastergraad op zichzelf.
Direct na het verkrijgen van de Afstemming is de ontvanger volledige geactiveerd en dus in staat om direct daarna zijn eigen studenten af te stemmen.

Enkele bijzondere kenmerken van Lightarian Reiki zijn de sterk vereenvoudigde (uniforme) wijze van afstemmen, het wegvallen van de noodzaak om symbolen te gebruiken, en de veelgeroemde energetische en spirituele 'versnelling' welke de masters zelf ervaren.

Evenals Karuna® is ook Lightarian Reiki™ via een handelsmerk én een bijbehorend registratiesysteem ietwat 'aan banden gelegd'.
Het hoofdmotief hiertoe was de wens van het Lightarian Institute om deze vorm van Reiki eenduidig en consequent door te geven.

Tot zover de (grove) introductie tot de diverse soorten Reiki.

Wanneer u vragen heeft over één of meer traingen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

« vorige top volgende »
Pagina
Menu
Nieuws
Pagina
Menu
Nieuws