C.E.T. - Energytraining.org

Pagina
Menu
Nieuws

Prijzen Lightarian Trainingen

Prijzen Lightarian Trainingen - Per Januari 2010

 

Lees alstublieft eerst deze opmerkingen.

Opmerking 1: Met 'Trainingen op Afstand' wordt bedoelt dat u een handleiding krijgt thuis gestuurd, en dat, in een aantal gevallen, de Energetische Afstemming volkomen op afstand wordt gegeven. Begeleiding vindt plaats door middel van e-mail en/of telefonisch contact (op kosten van de student).

Opmerking 2: De prijzen van Trainingen zijn inclusief handleiding, verzendkosten en certificaat. Ook wordt de registratie van de student als Teacher/Practitioner bij het Lightarian Institute verzorgt.

Opmerking 3: De prijzen van de overige trainingen vindt u op onze algemen prijzen pagina.

Opmerking 4: Geregistreerde Lightarian Teachers kunnen voor hun eigen studenten lesmateriaal bestellen, echter uitsluitend schriftelijk (brief, fax of e-mail)

Uw Attentie alstublieft:

De komende tijd geef ik géén persoonlijke trainingen, maar uitsluitend trainingen op afstand.

 

 Modaliteit

Prijzen in Euro, 

Opmerkingen

Lightarian Rays

Empowerment Ray™ 

 € 195

Afstemming als client: € 95

Clearing Ray™

 € 195

Afstemming als client: € 95

Vereist: E-Ray afstemming

Activation Ray™

 € 150

Afstemming als client: € 50

Vereist: E-Ray afstemming

Healing Ray™

 € 150

Afstemming als client: € 50

Vereist: E-Ray afstemming

Manifestation Ray™

 € 150 

Afstemming als client: € 50

Vereist: E-Ray afstemming

Source Ray™

 € 150 

Vereist: alle 5 de Rays.

Lightarian Reiki 

Lightarian Reiki
Level I & II

 € 195

Vereist:
Usui Master e
Karuna Master

OF
Usui Master en de Buddhic Boost

 

Lightarian Reiki

Level III

 € 95

Vereist:
L-Reiki I & II

 

Lightarian Reiki

Level IV

 € 95 

Vereist:
L-Reiki III

 

Lightarian Reiki
Level V & VI

 € 95 

Vereist:
L-Reiki IV

 

Lightarian Buddhic Boost

 € 50 

Vereist: (Usui) Reiki Master

 
Lightarian AngelLinks
 

Serafijn Rose Aura

 € 125

(Is een vereiste voor de overige AngelLinks)

 

AngelLink Raphael

 €  95

(Serafijn Rose Aura is vereist)

 

AngelLink Michael

 €  95

(Serafijn Rose Aura is vereist)

 

AngelLink Uriel

 €  95

(Serafijn Rose Aura is vereist)

 

AngelLink Gabriel

 €  95

(Serafijn Rose Aura is vereist)

 
Opmerkingen:
  • De Lightarian Empowerment Ray dient als platform voor de ontvangst van de overige Rays. De E-Ray zal dus altijd als eerste moeten worden ontvangen vóórdat een andere Ray kan worden ontvangen.
  • Prijzen van genoemde trainingen zijn inclusief handboek of boekje, en registratie als teacher of faciliteitenverstrekker bij het Lightarian Institute.
  • Bij alle Trainingen voor Lightarian Rays en alle Lightarian Reiki levels wordt aan studenten na afloop van de Afstemming tevens een certificaat verstrekt.
  • Bij energetische Ray-aftemmingen 'als client', bij de Lightarian Buddhic Boost, bij de Angellinks en bij de Purification Rings wordt dus geen certificaat verstrekt.
  • Een korting van 10% wordt verstrekt aan iedere eerdere Lightarian student van John van Eekelen, voor wat betreft de volgende Lightarian Energie werken: Lightarian Empowerment Ray, Lightarian Clearing Ray, Lightarian Healing Ray, Lightarian Activation Ray, Lightarian Manifestation Ray, Lightarian Source Ray en Lightarian Reiki level I & II.
  • Voor een aantal Lightarian Technologieen is het mogelijk alleen de energetische Afstemming af te nemen. Daarbij word je wél op de energieen afgestemd, en dus verbonden met de Verheven Meester van die energie, maar je verkrijgt niet de energetische mogelijkheden de energie op anderen over te dragen; je wordt dus géén geregistreerd Lightarian Teacher, je hoeft ook geen handboek door te nemen. Nogmaals: een ontvanger van deze client-Afstemming profiteert dus wél van alle voordelen van de energetische binding. Uiteraard is het mogelijk voor de ontvanger om in een later stadium, via een aangepaste Afstemming, alsnog een Geregisteerd Teacher van een Ray te worden.
Betalingsbijzonderheden bij de Lightarian Training programma's
  • Voorafgaand aan de trainingen voor de Lightarian Ray's en Lightarian Reiki I & II, dient 50% van het totaal te betalen bedrag vooruitbetaald te zijn. Het ontbrekende bedrag dient voldaan te zijn op het moment van de energetische afstemming.
  • Alle bedragen voor de trainingen (met uitzondering van de Buddhic Boost) zijn inclusief een handboek of boekje. Het handboek zal ruim op tijd aan de student worden toegezonden zodat de student voldoende tijd heeft het handboek te bestuderen en eventueel vragen en antwoorden met de Lightarian Teacher kan uitwisselen vóór de Energetische Afstemming plaats vindt.
  • Wanneer overeengekomen wordt de training en Afstemming telefonisch te verrichten zijn de te maken telefoonkosten voor rekening van de student.

 

« vorige top volgende »
Pagina
Menu
Nieuws
Pagina
Menu
Nieuws