C.E.T. - Energytraining.org

Pagina
Menu
Nieuws

Lightarian Reiki™

(Achter sommige woorden staan, tussen accolades, de gebruikelijke Engelse termen vermeld).

Lightarian Reiki™ is een unieke uitgebreide vorm van Reiki, aangaande 6 hoger vibrationele banden (frequentie-bereiken) van Reiki energie.

Dankzij het channeling proces hebben we ontdekt dat er acht banden bestaan van de van helende energie van Reiki, en dat de vibratie, de frequentie van ieder van hen op progressieve wijze toeneemt, naarmate je in hogere banden terecht komt. Lightarian Reiki™ bezet de bovenste zes banden. Gedurende deze opwindende transformationele tijden, worden de hogere banden van Reiki opnieuw geïntroduceerd om de mensen te assisteren met hun voorbereiding op hun persoonlijke stijging (hun persoonlijke verheffingsproces) naar de hogere vibrationele niveaus. Afstemming op iedere Lightarian Reiki band neemt je in toenemende mate mee naar hogere vibrationele niveaus.

Lightarian Reiki wordt op dit moment naar voren gebracht om de mensheid opnieuw te wijzen op het bestaan van de geweide niveaus van de hogere vibrationele banden van Reiki, om mensen te assisteren terwijl zij een nieuwe fase van hun bestaan binnengaan. Het speciale geschenk van Lightarian Reiki wordt aangeboden aan alle mensen om hun heling {healing} te versnellen, hun vibratie te verhogen, en ze te prepareren om de nieuwe menselijke soort te worden. De nadruk van het Lightarian Reiki Systeem ligt op eenvoud en het gebruikmaken van de kracht van heldere, geconcentreerde intentie door iemands eigen, pure en creatieve gedachtevorming.

De zes vibrationele banden van Lightarian Reiki worden geleerd in vier niveaus {Levels}, waarbij de banden I en 2 samen gegroepeerd zijn, en ook de banden V & VI.

De meerderheid van principes en de filosofie van Lightarian Reiki wordt verstrekt in de training van Level I & II, van waaruit men zich verder voorbereid op de ontvangst van de eenvoudige Afstemmingen op de hogere Levels van Lightarian Reiki III, IV en V & VI.
De aanbevolen wachttijd tussen de ontvangst van de vier Lightarian Reiki Levels van Afstemming is 30 dagen.

Omdat Lightarian Reiki de bovenste zes van de acht Reiki Energie Banden beslaat, zal iemand welke de Lightarian Reiki Training wil volgen reeds de eerste twee banden van de energieën moeten hebben 'gedaan' of 'ontvangen'. .

De eerste band word ingenomen door energieën welke wij kennen als Usui Reiki, of daarmee gelijkgestelde energetische systemen (zoals bijvoorbeeld Essential Reiki, Seichim en Tera Mai Seichem), dit alles op Masterniveau.

De Tweede band wordt ingenomen door de energie die wij kennen als Karuna Reiki© en de Lightarian Buddhic Boost.

De Lightarian Buddhic Boost is een overbruggingsenergie, waarmee, door een eenvoudige en doeltreffende Afstemming, het energetische gat tussen de eerste band en het eerste niveau van Lightarian Reiki wordt gedicht. De Buddhic Boost is dus ideaal voor personen welke reeds Reiki Master zijn, maar bijvoorbeeld geen zin hebben in (of tijd hebben voor) een dure Karuna Reiki Master studie.

« vorige top volgende »
Pagina
Menu
Nieuws
Pagina
Menu
Nieuws