C.E.T. - Energytraining.org

Pagina
Menu
Nieuws

De Lightarian Activation Ray™

Algemeen

De Lightarian Activation Ray™ start voortdurende energetische activaties binnen je chakra's en subtiele lichamen, stimuleert nieuwe spirituele initiaties, en prepareert je voor het integreren van de potentiele hogere aspecten van je zelf in je dagelijkse leven.

De Activation Ray is een simpele, zeer effectieve Afstemming, die binnen de vibrationele niveaus van je chakra's en subtiele lichamen zorgdraagt voor een zuivering, reorganisatie en energetische vooruitgang.

Verheven Meester Sananda is de goddelijke inspiratie achter deze vorm van energiewerk. De Activation Ray creëert een zeer directe, persoonlijke connectie met Sananda voor de ontvanger, en hij zal voorwaarts treden om jou te assisteren op persoonlijke wijzen, doordat hij het gehele arrangement van dit activatie werk op zich neemt.

Dit werk ondersteunt de ontvanger met een voortdurende stimulatie van energiepatroon-verschuivingen binnen de subtiele lichamen. Alle verschuivingen zijn ontworpen voor het verhogen van de persoonlijke energetische vibraties teneinde het de ontvanger mogelijk te maken meer Licht in het leven het hebben.

 

Diepgaandere informatie over de A-Ray:

De Lightarian Activation Ray is een simpele, effectieve etherische Afstemming, geïnspireerd door Verheven Meester Sananda. Het richt zich op de stimulering en ontwikkeling van hogere vibrationele niveaus binnen je energetische structuur van chakra's en subtiele lichamen, door middel van een etherisch proces van energetische activeringen.

Direct volgend op je Afstemming, gedurende een uitgebreide periode, zullen de vibrationele frequenties van ieder niveau van de Aura velden worden versneld, en ze zullen in een meer pure resonantie worden gebracht met de energieën van je Hogere Zelf. Dit activeringswerk vindt plast diep binnen je etherische platformen. Er zijn geen specifieke maatstaven of tijdslimieten voor de uitzonderlijke hervorming van je "innerlijke, vibrationele landschap" dat door dit energiewerk wordt gestart.

Als onderdeel van het Activation Ray proces, wordt een unieke relatie gevestigd tussen jou en Verheven Meester Sananda, omdat hij voorwaarts komt om jou te assisteren op heel directe, persoonlijke manieren met zijn arrangement van dit geavanceerde activeringswerk! Het proces van het opnieuw vormen van de fundamentele structuur van jouw etherische energievelden zal worden geleid door de zachtaardige, liefhebbende handen van Sananda. Gelijkertijd zal hij dienen als jouw etherische Activatie Mentor op alle niveaus van jou gehele Wezen dit alles in volledige samenwerking met je Hogere Zelf.

Voor diegenen onder ons die zich reeds op een spiritueel pad bevinden, zal zich, eenvoudigweg door opdoen van levenslessen en (spirituele) groei-ervaringen, een "natuurlijke" vooruitgang van persoonlijke activaties voordoen. Echter, in deze opwindende tijden van persoonlijke en planetaire transformatie, worden velen van ons geleid tot het versnellen van dit "natuurlijke" proces. Dankzij Sananda's inspiratie en leiding is de Activation Ray ontwikkeld, als ondersteuning voor de behoefte tot versnelling die door zo velen wordt ervaren! De ontvangst van de Activation Ray Afstemming start het proces van Zuivering. Gaandeweg reorganiseert en verhoogt het de vibrationele niveaus van je chakra's en subtiele lichamen, en maakt het op die manier mogelijk dat meer van je Hogere Zelf energieën zich integreren in je etherische velden en je fysieke lichaam. Deze energetische activaties kunnen variëren van kleine wijzigingen op kwantum niveau binnen je chakra's tot zeer grote spirituele inwijdende stappen. We noemen ze mini- en mega-activaties. We komen hier in het handboek nog even op terug met meer details.


Een beetje achtergrondinformatie omtrent Verheven Meester Sananda en de Activation Ray

De Activation Ray Afstemming ontspringt aan een laag van celestijnse energieën die bekend staat als het niveau van de Verheven meesters, en, meer specifiek, van een aspect van de Verheven Meester Sananda. Iedere Verheven Meester heeft een dominant aandachtsgebied of thema voor zijn of haar werk, en, voor Verheven Meester Sananda is dit thema Zuiverheid {Purity}.

We hebben al beschreven hoe de Verheven Meester kunnen worden beschouwd als god-achtige wezens met een soort scheppende macht binnen de twaalf zones van de twaalf sectoren van het universum. Ze zijn de mede scheppende bronnen van alle energievormen en levens ervaringen binnen die twaalf zones. Voor Sananda geldt dat de door hem gekozen zone van creatief werk, samenvalt met onze zone, een onmetelijk deel van het Universum inclusief onze Zon, ons gehele zonnestelsel, en een aanzienlijk deel van celestijns gebied waar onze planeet deel van uit maakt. Daarom, vanuit ons Lightarian perspectief, zouden we willen stellen dat Sananda de medescheppende bron is van nagenoeg alle aspecten van onze ervaringen van het leven hier op Aarde, op dit moment van de tijd!

Met dit alles in gedachten, kunnen we wellicht beter waarderen hoe toegewijd Sananda is geweest in zijn ondersteuning voor het planetaire en persoonlijks verheffingsproces dat zich hier op aarde ontvouwt en versnelt. Ook kunnen we nu, met Zuiverheid als het dominante thema wat binnen onze zone van het Universum wordt uitgespeeld, wellicht beter begrijpen hoe zijn steun voor persoonlijke spirituele ontwikkeling gericht kon worden op het activeringsproces. Door middel van de Activation Ray zal Sananda jou ondersteunen met en tijdens je proces van zuivering van je energieën op de diepste niveaus van je innerlijke vlakten. Gedurende de lange geschiedenis van de spirituele evolutie van de Aarde en de mensheid, heeft Verheven Meester Sananda veelvuldig zijn energieën geprojecteerd op ons aarde platform, in de vorm van fysiek geïncarneerde meesters en avatars, teneinde de uitbreiding en de transformatie van het menselijk bewustzijn te assisteren. Hij heeft zich voortdurend gericht op het stimuleren van de zuivering en het verhogen van de vibrationele niveaus van mensen, teneinde het persoonlijke verheffingsproces van ieder individu te ondersteunen en op te wekken..

Zijn geïncarneerde ervaringen hier op aarde hebben hem goed voorbereid om te kunnen dienen als coach en raadsman wellicht zouden we hem zelfs een spirituele mentor kunnen noemen, voor hen die op zoek zijn naar energetisch activerende steun. Gedurende de jaren heeft Sananda gefunctioneerd als een inspiratie voor vele aspecten van het werk op het Lightarian Instituut en hij heeft nu de Activation Ray gecreëerd als een specifieke vorm van energiewerk om deze vorm grootschalig door het Instituut te laten introduceren bij de mensheid.


Waarom is het eigenlijk zo belangrijk om het proces van energetische activeringen te stimuleren op dit moment van de tijd?

Meer dat ooit tevoren ervaren we een versnelling van energieën aangezien we begonnen zijn aan de eindfase van het Grote Celestijnse Plan voor menselijke en planetaire transformatie. Een enorme ontwaking en beweging van het menselijke bewustzijn is op dit moment noodzakelijk. Etherisch activatiewerk is een deel van het proces, en is essentieel voor de spirituele evolutie van het individu. Terwijl iemand zijn/haar persoonlijke vibraties verhoogt, raakt hij/zij ook meer energetische voorbereid tot het werken op een hoger niveau van dienstverlening gedurende deze uitdagende tijden.

 

Wie kan de Activation Ray ontvangen, en hoe wordt deze op hen overgedragen?

Iedereen die de E-Ray afstemming heeft ontvangen kan de A-Ray ontvangen. De Activation Ray kan door de Lightarian Teacher overgedragen worden aan:

  • Studenten, via een Training/Afstemming programma, lijkend op de wijze waarop Reiki wordt overgedragen, en
  • Cliënten door middel van een simpel en direct Afstemmingsproces.

De Afstemming wordt gegeven in de vorm van een simpele geleide meditatie en kan worden gegeven in persoon, via de telefoon en volkomen op afstand.

 

« vorige top volgende »
Pagina
Menu
Nieuws
Pagina
Menu
Nieuws