C.E.T. - Energytraining.org

Pagina
Menu
Nieuws

Aartsengel AngelLinks

 

Aanvullende en begeleidende Connecties vanuit de hoogste regionen van het Engelenrijk

Na de ontvangst van de  initiële Angellink, namelijk die van Serafijn Rose Aura, is voor jou de energetische deur' geopend om je direct en permanent te kunnen verbinden met vier van de Aartsengelen... Dit teneinde de aanvullende gids-eigenschappen van de Aartsengelen in je dagelijks leven te vermengen.


Aartsengel Michael's AngelLink:

Gericht op het thema van onbeoordeeld zijn, en tevens gericht op het assisteren van jou in het succesvol navigeren binnen de etherische rijken (via telepathie, channeling, bewuste etherische reizen etc), was Michael de eerste Aartsengel die voorwaarts trad om zijn AngelLink te bieden.

Net als met het ontsteken van de "Vlam der Engelen in de Hartruimte" via de Rose Aura AngelLink, hebben we een uitzonderlijke visie over de Aarstengel Michael AngelLink.

Het is een symbolische representatie van de zuiverste energieën van de kroon chakra welke Michael duidelijk wenst te vermengen in de energievelden van de mensen.  Het in de afstemming gebruikte symbool is dan ook de halo!  In dit geval is het een van Engelen afkomstig Halo van unieke mentale zuiverheid, wat de ervaring van onbeoordeeld zijn in alle gebieden van je leven zal kunnen leveren. Het zal ook dienen als jouw symbolische geheugensteun van Aartsengel Michael met jou en van zijn aanbod om te dienen als jouw Gidsende Engel binnen de Etherische rijken.

 

Aartsengel Raphael's AngelLink

Aartsengel Raphael is voorwaarts gekomen om ons te ondersteunen met de vermenging van de moed der Engelen en  Goddelijke heling. Wij noemen hem wel "De Verlichter", omdat hij ook een "Toorts van Engelen Licht" levert, voor jou, om als het ware "je pad te verlichten", door het hele leven.

Met Raphael's hulp via deze AngelLink zul je in staat zijn om effectiever bepaalde uitdagingen en hindernissen te vermijden... en ook zul je in staat zijn duidelijker bepaalde kansen en spirituele beloningen te zien die voor je, op je pad, liggen. Aangezien je je weg naar de toekomst met Raphael beter kunt verlichten, zal een gevoel van goddelijke en door Engelen ondersteunde moedige ondernemingslust op een meer natuurlijke manier in je leven komen.

Aartsengel Raphael's AngelLink zal je ook voorzien van steun in je helende proces. Hij is bekend als de "goddelijke heler" en Raphael zal je, door deze AngelLink, helpen om de "goddelijke heler' in jezelf te ontdekken.

 

Aartsengel Uriel's AngelLink

Aartsengel Uriel is naar voren getreden om ons te voorzien van een vermenging van de Schoonheid der Engelen. Dit zal je helpen de meer 'vrouwelijke kant van schoonheid' te ervaren, vooral door een verhoogde waarneming van waardering, en de meer "mannelijke kant van schoonheid" door de stimulering van je talenten voor creatieve uitingen.

Dankzij deze Angellink connectie kan Uriel je assisteren bij het verbeteren van je mogelijkheden om Schoonheid te uiten in alles wat je zegt, denkt en doet.

Hij kan je ook helpen door stimulatie van je creativiteit en inspiratie om je op  vele manieren artistiek te uiten.

In de AngelLink met Uriel wordt als symbool van de link een "Hartvormige geschenkendoos" gebruikt, welke etherisch wordt geïnstalleerd in je hartruimte. Hij dient als een herinnering aan zijn binding met jou.

De hartruimte is een hoofd-doorgang voor de stroom van schoonheid en creativiteit, zowel naar binnen als naar buiten. Dus, overdrachtelijk gesproken: deze geschenkendoos in je hart is de plaats waar jij Uriel's energieën van schoonheid, waardering en creatieve uiting kunt bewaren.

 

Aartsengel Gabriel's AngelLink.

Aarstengel Gabriel richt zich op vreugde en communicatie! Door zijn AngelLink leert hij ons de tijd te nemen om de bestaande vreugden te herkennen en te ervaren, en ook om nieuwe en opwindende niveaus van vreugde in ons leven van alledag te creëren en manifesteren.

Hij kan je helpen om dát te vinden waarvan "je hart gaat zingen", en bied je inspiratie en goddelijke innerlijke kracht op momenten waarop er ogenschijnlijk weinig in je leven is om vreugde over te ervaren.

Gabriel is ook van oudsher bekend als de grote Communicator van het Goddelijke. Daarom is hij bijzonder geschikt je te helpen met innerlijke communicaties om toegang te krijgen tot je "innerlijke weten" en je intuïtie als ook om te voorzien in praktische steun voor effectieve communicaties in je uiterlijke, dagelijkse leven.

In zijn rol als Communicator dient Gabriel ook als Aankondiger en voorbode van goed nieuws en informatie. Hij is voorwaarts getreden als aankondiging dat speciale nieuwe energieën die beginnen te stromen in het energiesysteem van de wereld en de mensheid.. om ons uiteindelijk voor te bereiden op onze volgende spirituele evolutionaire sprong.

 

Deze vier op afstemmingen gebaseerde connecties met de Aartsengelen kunnen worden ontvangen in iedere gewenste volgorde.

Ze kunnen met anderen gedeeld worden op dezelfde manier waarop de Serafijn Rose Aura AngelLink met anderen gedeeld kan worden.

 

Wellicht ten overvloede: Vergeet niet dat de Serafijn Rose Aura Angellink een vooreis is om één of meer van de Aarstengel AngelLinks te kunnen ontvangen.

Naarmate je verdergaat met het ontvangen van je AngelLink Afstemmingen, en begint met het ervaren van de voordelen van ieder van deze connecties, eerst met Serafijn Rose Aura en daarna met de vier Aartsengelen, zul je telkens in toenemende mate verder bouwen aan een hoogst effectieve "Steungroep van Engelen", om je op krachtige wijze van steun te zijn terwijl jij je verder voorwaarts beweegt op je spirituele pad.

« vorige top volgende »
Pagina
Menu
Nieuws
Pagina
Menu
Nieuws