C.E.T. - Energytraining.org

Pagina
Menu
Nieuws

Lightarian AngelLinks™

 

De Lightarian AngelLinks:

  • Creëren een permanente krachtige binding met een "A-Team", een gespecialiseerd Engelen-team bestaande uit Serafijn Rose Aura en vier Aartsengelen.
  • Brengen in je leven een uitbreiding van pure engelen-kwaliteiten, kwaliteiten zoals onvoorwaardelijke liefde, onbeoordeeld zijn, moed, schoonheid en vreugde.
  • Creëren op overige manieren unieke door Engelen begeleide connecties.

De vijf Lightarian AngelLinks zijn ontworpen om uitzonderlijke connecties te creëren tussen jou en een hoogst vibrationeel team van wezens uit het Engelenrijk, een team wat dor het Lightarian Institute wel het A-Team wordt genoemd. Het team bestaat uit een Serafijn( genaamd Rose Aura) en vier Aartsengelen (te weten Michael, Raphael, Uriel en Gabriel). 

De AngelLinks zijn geïnspireerd door Serafijn Rose Aura en deze Aartsengelen teneinde op een meer directe, en ook meer krachtige manier te kunnen samenwerken met mensen, om op die manier hun spirituele ontwikkeling te kunnen vervolmaken. Het is hun intentie om veel van hun kwaliteiten  en de energie patronen die ze herbergen in te voeren in en te vermengen met de energievelden van mensen.

Doorgaans zijn de connecties die via de Angellinks worden gecreëerd veel dieper dan de contacten met engelen die mensen al sinds honderden jaren (spontaan) ervaren.

De bindingen met Serafijn Rose Aura en de vier Aartsengelen zijn heel speciaal afgestemd extreem hoog-vibrationeel en werkelijk permanent van aard.

Ze zijn erg verschillend van de meer traditionele telepathische en etherische interacties die vele mensen al hebben met Engelen. Ieder van deze AngelLinks zet een geheel nieuwe, zeer speciale soort van binding binnen jouw energievelden op, waardoor jij en de wezens van het Engelenrijk op meer effectieve wijze kunnen samenwerken.

Deze vijf Wezens uit het Engelenrijk hebben zich toegelegd op een intieme en krachtige samenwerking met hen die de AngelLink afstemming ontvangen. Hun aandacht gaat er naar uit je te helpen de speciale engelen-kwaliteiten eigen te maken en uit te breiden, namelijk de kwaliteiten van onvoorwaardelijke liefde, onbeoordeeld zijn. Moed, schoonheid en vreugde, en dat alles tot in je dagelijkse leven.  Aanvullend op deze vijf engelachtige energieën, zal ieder van hen zich op een specifieke manier als gids voor jou gedragen..

Zoals bijvoorbeeld:

  • je assisteren bij je gedragingen binnen het etherische rijk
  • je steunen bij en met helen
  • je pad verlichten in de toekomstige tijden
  • je creatieve processen stimuleren  en
  • je manieren van communiceren effectiever te maken.

 

Serafijn Rose Aura's AngelLink voor Onvoorwaardelijke Liefde

Vanuit de hoogste regionen van het Engelenrijk, genaamd de Serafijnen, is een Serafijn genaamd Rose Aura voorwaarts getreden om de Engelen-kwaliteit van pure Onvoorwaardelijke liefde te verspreiden naar de mensheid.  Via haar AngelLink verbinding met jou zal een Engelen-Vlam der Onvoorwaardelijke Liefde in je hartruimte worden geplaatst, zich daarvandaan volledig verder uitstralen door al je energievelden, en vervolgens verder uitbreiden tot in alle gebieden. 

Na de afstemming zal Rose Aura binnen jouw Etherische achtergrond werkzaam blijven als een Engelen-Gids, om je te assisteren in zaken die met Het Hart, met Liefde  te maken hebben uiteraard zeer specifieke in zaken waarbij onvoorwaardelijke liefde van jezelf en naderen een rol speelt.

De Serafijn Rose Aura AngelLink vertegenwoordigt de Lightarian Doorgang naar  het energetische niveau van de Aartsengelen en is daardoor een voorwaarde om de overige AngelLinks te kunnen ontvangen.

De Vier Aartsengel AngelLinks.

Na de ontvangst van je Rose Aura connectie zijn er nog aanvullende AngelLinks beschikbaar voor het creëren van meer gespecialiseerde etherische bindingen met de Aartsengelen Michael, Raphael, Uriel en Gabriel.

Verderop op deze pagina staat een link naar een pagina met meer gegevens over ieder van deze Aartsengel AngelLinks.

Je Initiële AngelLink met Serafijn Rose Aura kan worden ontvangen in een paar simpele stappen

De Rose Aura AngelLink connectie wordt op jou overgedragen door je Lightarian AngelLink Faciliteitenverstrekker via een simpele geleide meditatietechniek, die we ook wel een afstemming noemen (sommigen noemen dit liever een inwijding). AngelLinks kunnen worden ontvangen in een persoonlijke sessie, via een telefonische sessie, of volledig op afstand.

Je ontvangt een AngelLink Informatieboekje, (ruim) voor de afstemming, zodat je tijd genoeg hebt voor zelf-studie van het materiaal. Terwijl je dit boekje doorneemt leer je vanzelf van alles over het AngelLink proces, met name over hoe eenvoudig en gemakkelijk het is om AngelLinks met anderen te delen vanaf het moment dat je er zelf op bent afgestemd. Wanneer je nog geen afspraak hebt gemaakt voor de afstemming kun je dat uiteraard doen zodra je het boekje gelezen en begrepen hebt.

De Engel connectie vindt plaats dankzij een geleide meditatie. Tijdens deze meditatie zal je Faciliteitenverstrekker een simpele, permanente etherische connectie direct tussen jou en het Wezen van het Engelenrijk aanleggen. Zoals gezegd, de geleide meditatie kan plaatsvinden in een persoonlijke sessie, via een telefonische sessie, of volledig op afstand.

Er is bij het AngelLink proces geen sprake van formele training.
Echter, wanneer je vragen mocht hebben over het materiaal uit het boekje, dan kan je deze uiteraard te allen tijde doornemen met je Faciliteitenverstrekker, in een persoonlijk gesprek, via de telefoon of eventueel via email.

Na de ontvangst van je Rose Aura AngelLink wordt je zelf een Faciliteitenverstrekker en je kunt dan onmiddellijk zelf beginnen met de Rose Aura connectie aan anderen door te geven. Op deze manier wordt je zelf een geleider voor Engelen en neem je deel aan de uitbreiding van deze goddelijke eigenschappen en patronen over de hele mensheid.

 

De Aartsengel AngelLinks

Na de ontvangst van je Rose Aura connectie kun je de meer gespecialiseerde etherische bindingen met de Aartsengelen Michael, Raphael, Uriel en Gabriel ontvangen, en ook deze gaan delen met anderen, allemaal volgens dezelfde simpele stappen zoals beschreven.

 

Lees voor meer informatie de Aartsengel AngelLink pagina.

 

Wanneer je vragen hebt, of een afspraak voor een Afstemming op Serafijn Rose Aura wilt maken, neem dan contact met me op, bij voorkeur via een email.

Ook als je liever telefonisch een en ander wil bespreken maak ik hiertoe liever via email een afspraak zodat ik daadwerkelijk de tijd voor je kan nemen.

Vervolgmenu

« vorige top volgende »
Pagina
Menu
Nieuws
Pagina
Menu
Nieuws