C.E.T. - Energytraining.org

Pagina
Menu
Nieuws

Handboeken

CET levert u Nederlandstalige Handboeken voor Lightarian™ modaliteiten, Karuna Reiki®, en Usui Reiki.

(Met ingang van oktober 2014 heb ik, na jarenlang stabiele lage prijzen te hebben gehanteerd, de prijzen van handboeken noodzakelijkerwijs verhoogd. Het spijt me, het kon niet anders... )

Bent u reeds bekend met de onderstaande opmerkingen?  Klik hier om direct naar de prijslijst te gaan.

Lees alstublieft eerst deze opmerkingen.

 • Opmerking 1: (Usui) Reiki Materiaal
  Handboeken voor Tweede graads Reiki en Reiki Mastergraad worden bij voorkeur verkocht aan personen die reeds Reikimaster zijn.
  Immers, wanneer u zelf nog geen Reikimaster bent, en (daardoor) geen Trainingen in Reiki geeft, heeft u ook niet veel aan deze handboekjes. Ze zijn (voor)namelijk bedoeld als ondersteunend materiaal bij een reiki training.
  (Via deze link <klik> vind u een inhoudsopgave van de Reiki handboekjes)
 • Opmerking 2: Lightarian™ materiaal
  De handboeken voor Lightarian modaliteiten worden uitsluitend verkocht aan personen die bij het Lightarian Institute staan ingeschreven als "Teacher" van die specifieke Lightarian Modaliteiten.
  Diit houdt dus in dat u, wanneer u zelf geen teacher bent voor een modaliteit, u ook geen handboek voor die modaliteit kunt aanschaffen!
 • Opmerking 3: Karuna Reiki® materiaal
  Een bestelling voor Karuna Reiki® Materiaal wordt pas in behandeling genomen wanneer u door middel van uw registratienummer kunt aantonen daadwerkelijk een geregistreerd Karuna Reiki® master te zijn.
  Wanneer dit niet het geval is, kan en zal ik u geen handboeken verkopen.
 • Opmerking 4: Bestellen
  Bestellingen dienen te allen tijde schriftelijk,bij voorkeur per e-mail, te worden verricht. Houdt u SVP rekening met administratie- en verzendkosten! (Zie detabel onderaan de prijslijst-pagina)
 • Opmerking 5: Levertijd
  Bestellingen binnen Nederland worden doorgaans verwerkt met een levertijd tussen de 7 en 28 dagen.
  Buiten Nederland dient u rekening te houden met een levertijd van 15 tot 35 dagen, in een enkele geval zelfs langer (afhankelijk van de bestemming).
 • Opmerking 6: Aanbetaling
  Van nieuwe klanten kan bij de eerste bestelling een vooruitbetaling van maximaal 50% gevraagd worden. (Een en ander is mede afhankelijk van de omvang van de bestelling).

Klik hier voor de prijslijst van Nederlandstalige handboeken voor Lightarian trainingen, Karuna Reiki Trainingen, en Usui Reiki trainingen.

 

Vervolgmenu

« vorige top volgende »
Pagina
Menu
Nieuws
Pagina
Menu
Nieuws