Wat is en doet CET?

Het CET, het Centrum voor Energetische Training, heeft als doelstellingen onder meer het bevorderen van de naamsbekendheid van de diverse soorten energetisch genezen, maar ook (en vooral) het uit het mystieke halen van deze puur natuurlijke, veelal oeroude, manieren van genezen.

De mystiek, die door veel anderen vaak bij dit soort systemen worden gehanteerd, is volgens CET volkomen onterecht, en niet alleen zinloos, maar vaak zelfs remmend, en beperkend.
Iets wat in het geheel niet bij helende systemen past!

Het CET tracht de bevordering van het gebruik van deze "systemen van natuurlijk genezen'" vooral te bewerkstelligen door mensen te trainen in het gebruik ervan, en ook door mensen middels behandelingen kennis te laten maken met de 'magie' van de natuur...


Trainingen, instructies, workshops

Het CET verzorgt trainingen, instructies en workshops in diverse soorten van natuurlijk en energetisch genezen, zoals Reiki, Karuna en Lightarian. Voor een (niet geheel complete) opsomming kunt u op de pagina Trainingen terecht.

Naast deze programma's verzorgt het CET ook minder 'energetische' trainingen.


Behandelingen

Voor hen die geen training of opleiding willen, er wellicht nog niet aan toe zijn, of eerst eens kennis met dergelijke systemen willen maken, bestaat uiteraard de mogelijkheid zich te laten behandelen met een van de energetische geneeswijzen.

(Wellicht ten overvloede merken wij op dat behandelingen overigens beduidend meer effect hebben wanneer er ook daadwerkelijk sprake is van een werkelijk probleem).

Ook kunnen behandelingen worden aangevraagd voor andere personen, en zelfs voor situaties!

Een van de bijzondere kenmerken van energetische geneeswijzen zoals Reiki, is de eigenschap dat deze op afstand kunnen worden toegepast!

Het CET verzorgt behandelingen op verschillende gebieden, zoals Hypnotherapie, Regressietherapie, Energy Medicine, Energy Psychology, EFT en uiteraard diverse soorten energetische en holistische geneessystemen.

Voor wat betreft de energetische en holistische systemen van natuurlijk genezen kunt u denken aan diverse soorten Reiki, diverse soorten Seichim, Huna, Shamanische behandeling, Spirituele manieren, Lichtwerk, Angel Light Healing en zo voorts.

Voor bijzonderheden en prijzen omtrent genoemde behandelingen, trainingen en workshops kunt u klikken op de van toepassing zijnde links aan de linkerzijde van de pagina.

CET - Centrum voor EnergyTraining