Prijzen Lightarian Energieen

Januari 2010

Lees alstublieft eerst deze opmerkingen.

 • Opmerking 1:  Met 'Trainingen op Afstand' wordt bedoelt dat u een handleiding krijgt thuis gestuurd, en dat, in een aantal gevallen, de Energetische Afstemming volkomen op afstand wordt gegeven. Begeleiding vindt plaats door middel van e-mail en/of telefonisch contact (op kosten van de student).
 • Opmerking 2: De prijzen van Trainingen zijn inclusief handleiding, verzendkosten en certificaat.  Ook wordt de registratie van de student als Teacher/Practitioner bij het Lightarian Institute verzorgt.
 • Opmerking 3: De prijzen van de overige trainingen vindt u op onze algemen prijzen pagina.
 • Opmerking 4: Geregistreerde Lightarian Teachers kunnen voor hun eigen studenten lesmateriaal bestellen, echter uitsluitend schriftelijk (brief, fax of e-mail)

Uw Attentie alstublieft:

De komende tijd zal ik in principe géén persoonlijke trainingen geven, maar uitsluitend trainingen op afstand!Prijslijst Lightarian Trainingen

 Modaliteit Prijs in Euro’s Opmerkingen

Lightarian Rays

Lightarian Empowerment Ray
€ 195

Afstemming als client: € 95

Lightarian Clearing Ray € 195 Afstemming als client:€ 95
Vereist: E-Ray afstemming
Lightarian Activation Ray € 150 Afstemming als client:€ 50
Vereist: E-Ray afstemming
Lightarian Healing Ray € 150 Afstemming als client:€ 50 Vereist: E-Ray afstemming
Lightarian Manifestation Ray € 150  Afstemming als client:€ 50 Vereist: E-Ray afstemming
Lightarian Source Ray € 150  Vereist: alle 5 de Rays.

Lightarian Reiki 

Lightarian Reiki Level I & II € 195 Vereist: Usui Master én
Karuna Master
OF
Usui Master én de Buddhic Boost

Lightarian Reiki Level III € 95 Vereist: L-Reiki I & II
Lightarian Reiki Level IV € 95  Vereist: L-Reiki III
Lightarian Reiki Level V & VI € 95  Vereist: L-Reiki IV
Lightarian Buddhic Boost € 50  Vereist: (Usui) Reiki Master

Lightarian AngelLinks

Serafijn Rose Aura € 125 (Is een vereiste voor de overige AngelLinks)
AngelLink Raphael €  95
(Serafijn Rose Aura is vereist)
AngelLink Michael €  95
(SerafijnRose Aura is vereist)
AngelLink Uriel €  95
(SerafijnRose Aura is vereist)
AngelLink Gabriel €  95
(SerafijnRose Aura is vereist)

Opmerkingen:

 • De Lightarian Empowerment Ray dient als platform voor de ontvangst van de overige Rays. De E-Ray zal dus altijd als eerste moeten worden ontvangen vóórdat een andere Ray kan worden ontvangen.
 • Prijzen van genoemde trainingen zijn inclusief handboek of boekje, en registratie als teacher of faciliteitenverstrekker bij het Lightarian Institute.
  Bij alle Trainingen voor Lightarian Rays en alle Lightarian Reiki levels wordt aan studenten na afloop van de Afstemming tevens een certificaat verstrekt.
  (Bij energetische Ray-aftemmingen 'als client', bij de Lightarian Buddhic Boost en bij de Angellinks wordt dus geen certificaat verstrekt.)
 •  *)  Een korting van 10% wordt verstrekt aan iedere eerdere Lightarian student van John van Eekelen, voor wat betreft de volgende Lightarian Energie werken: Lightarian Empowerment Ray, Lightarian Clearing Ray, Lightarian Healing Ray, Lightarian Activation Ray, Lightarian Manifestation Ray, Lightarian Source Ray en Lightarian Reiki level I & II.
 • **)  Voor een aantal Lightarian Technologieën is het mogelijk alleen de energetische Afstemming af te nemen. Daarbij word je wél op de energieën afgestemd, en dús verbonden met de Verheven Meester van die energie, maar je verkrijgt niet de energetische mogelijkheden de energie op anderen over te dragen; je wordt dus géén geregistreerd Lightarian Teacher, je hoeft ook geen handboek door te nemen. Nogmaals: een ontvanger van deze client-Afstemming profiteert dus wél van alle voordelen van de energetische binding.  Uiteraard is het mogelijk voor de ontvanger om in een later stadium, via een aangepaste Afstemming, alsnog een Geregisteerd Teacher van een Ray te worden.

Betalingsbijzonderheden bij de Lightarian Training programma’s

 • Voorafgaand aan de trainingen voor de Lightarian Ray's  en Lightarian Reiki I & II, dient 50% van het totaal te betalen bedrag vooruitbetaald te zijn. Het ontbrekende bedrag dient voldaan te zijn op het moment van de energetische afstemming.
 • Alle bedragen voor de trainingen (met uitzondering van de Buddhic Boost) zijn inclusief een handboek of boekje. Het handboek zal ruim op tijd aan de student worden toegezonden zodat de student voldoende tijd heeft het handboek te bestuderen en eventueel vragen en antwoorden met de Lightarian Teacher kan uitwisselen vóór de Energetische Afstemming plaats vindt.
 • Met uitzondering van de Buddhic Boost en de AngelLinks wordt voor iedere Technologie of afgesloten onderdeel hiervan een certificaat verstrekt.
 • Wanneer overeengekomen wordt de training en Afstemming telefonisch te verrichten zijn de te maken telefoonkosten voor rekening van de student.
 
 
 
 
CET - Centrum voor EnergyTraining