Genezen met energie?

Hypnose is tegenwoordig bij de meeste mensen een bekend begrip, echter het begrip "energetisch genezen" is nog tamelijk nieuw.
Voor die mensen die hier weinig of helemaal niets van weten, hier een (zeer) beknopt paragraafje:

Het CET is in staat u een scala van energetische behandelingsvormen te bieden.
(Wij noemden eerder al de termen Reiki, Seichim, Karuna, en de Lightarian modaliteiten. Velen van u hebben wel eens iets gehoord over Reiki, Karuna en/of Seichim, en inmiddels hebben ook al velen gehoord over Lightarian.
De Lightarian energieën gaan een stap verder dan energieen van de andere vormen.

De verschillende soorten en variëteiten (ook wel modaliteiten genoemd) van energetische helingsmethoden (zoals Reiki, Karuna, Seichim en Lightarian Reiki) hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn erop gericht heling te bewerkstelligen.

Een andere, veel geroemde overeenkomst is dat de energieën allemaal één geweldige eigenschap hebben: ze kunnen geen kwaad, ze kunnen als het ware niet verkeerd gebruikt worden!!
En hier volgt dan ook meteen een ander kernbegrip van energetisch genezen: er wordt géén gebruik gemaakt van apparatuur, géén gebruik gemaakt van andere middelen, er komt niets anders bij kijken dan de energie zelf!

Wat voor energie is dat?

De energie die gebruikt wordt is bekend onder velen namen, zoals Ki, Chi, en Prana, maar ook als als "Universele Levens Energie" en "Universele Levens Kracht".
Deze energie bevindt zich, 100% van de tijd, rondom ons.
Echter, voor velen van ons, zeker in de Westerse maatschappij, is de toegang tot deze energie in meer of mindere mate dicht komen te zitten, en de Reiki Behandelaar/Reiki Master helpt u uw natuurlijke, eigen toegangswegen weer te openen, helpt u blokkades op te ruimen, en zo voorts, alles om ervoor te zorgen dat de energie weer vrijuit en volop kan stromen.
Hoe meer en beter de energie door uw systeem stroomt, hoe beter uw cellen zich gedragen, hoe beter uw lichaam en geest zich kunnen handhaven, hoe beter uw afweersysteem kan reageren, hoe beter uw weerstand tegen zaken als streess is, hoe beter u zich voelt, ja, zelfs hoe beter u er uit ziet!

Er bestaan tal van (soms zeer wonderlijke) voorbeelden van de gigantische genezende kracht die uit kan gaan van de verbetering van de energiehuishouding. (Welke ik hier niet zal noemen. Het internet staat bol van die voorbeelden).

Deze verbeterde energiehuishouding kunt u verkrijgen door u te laten behandelen met één van de energetische modaliteiten.

Het is uiteraard ook mogelijk u te laten trainen en te laten Afstemmen op de energieën, en daarna ook anderen met deze vorm van energie te laten kennismaken, en dus zelf behandelingen te geven!


 
 
 
 
CET - Centrum voor EnergyTraining